Nyheder

TitelBeskrivelse
Berlingske TidendeBerlingske (oprindeligt Kjøbenhavnske Danske Post-Tidender og senere Berlingske Tidende) er Danmarks ældste eksisterende avis. Den udkom første gang 3. januar 1749. I begyndelsen kom avisen to gange om ugen. Først fra 1841 kom den dagligt. Berlingske regnes traditionelt for at være en borgerlig (konservativ) avis, men er i dag partipolitisk uafhængig.
BTbt.dk besøges hver måned af cirka 1.000.000 forskellige danske internetbrugere, og er dermed blandt de absolut største danske nyhedssites.
EkstrabladetEkstra Bladet er en landsdækkende dansk avis i tabloidformat, der udgives af JP/Politikens Hus. Ekstra Bladet har 180.000 læsere på hverdage og 236.000 om søndagen. Oplag uge 6, 2008 er 86.500 eksemplarer. 25 % af Ekstra Bladets læsere er mellem 12 og 29 år.
Favrskov PostenEn del af lokalavisen.dk
Favrskov-NetTV
InformationDagbladet Information er en dansk avis, der udsprang af en pressetjeneste for modstandsbevægelsens illegale blade under den tyske besættelse af Danmark. Avisen blev grundlagt af Børge Outze 5. maj 1945 i den nazistiske avis Fædrelandets tidligere lokaler og trykkeri i Store Kongensgade.
Jyllands PostenJyllands-Posten skal udgives som et af private, erhvervsmæssige, organisations-mæssige og partipolitiske interesser uafhængigt liberalt dagblad
Kristeligt DagbladFormålet med Kristeligt Dagblad er at udgive et dagblad ledet og skrevet i en kristen ånd. Kristeligt Dagblad er og skal være uafhængig af politiske partier, kirkelige organisationer og bevægelser
Midtjyllands Avisudkom første gang i 1857 som Silkeborg Avis. Skiftede navn i starten af 70’erne og har altid været dagbladet for hele Silkeborg-egnen. Udkommer seks gange om ugen. Egnsredaktioner i Kjellerup, Hammel og Ry.
PolitikenPolitiken blev grundlagt 1. oktober 1884 i København af Viggo Hørup, Edvard Brandes og Herman Bing.
Viborg Stifts FolkebladAvisen blev grundlagt 1. oktober 1877 som modvægt mod den konservative Viborg Stiftstidende. Fra 1880 til 2007 var bladet en del af De Bergske Blade. Det udgives i dag af Midtjyske Medier. Viborg Stifts Folkeblad er det eneste overlevende af de fem dagblade, som blev udgivet i Viborg i første halvdel af 1900-tallet. Politisk må bladet opfattes som borgerligt liberalt.
Århus Stiftstidende
TitelBeskrivelse
TV2TV2s nyheder
DRDanmarks Radio